Hejhej kära vänner och familj,

Senaste dygnet har inte varit det peppigaste. Igår kom vi fram till Auroville och i vårt boende möttes vi av enorma paddor, grodyngel, en skorpion (!), fladdermöss och fullt med myror på rummet. Hade väl vart nice om man var djurvän men ah, ni känner ju mig. AC drömmen är även slut och vi försökte somna i den extrema värmen. När vi äntligen lyckats (btw tack wennerströms för myggnätet, räddningen för att slippa gosa med myror) vaknade vi av dunder och brak av att monsunsäsongen började. Den ska hålla på till ca januari woho. Och ja det regnade in, såklart.

Dagen idag var bra. Vi var med på ett seminarium i hållbar mat och folk är nyfikna på oss och vi har redan skaffat oss lite indiska vänner som vill visa oss runt. Men sedan blev det lite ändrade planer och Amalia, Annika och Freja åkte iväg till Sevapur tidigare än tänkt, så nu sitter vi här, Lovisa och jag, och känner oss lite halva.

Lite dystert är det, men blir nog bättre när alla projekt kommer igång och vi vant oss vid värmen. Typ så. Nu ska jag gå och myggmedla mig innan jag blir totalt uppäten.

Tack för att jag fick klaga (fick å fick), här får ni en sista suddig bild på gänget 🙂