Hallå där,

Lovisa och jag skulle just ut och äta middag men så började det regna. Och jäklar vilket regn alltså, blixtar och dunder och det bara forsar ner, en total regnridå och sjö på marken. Vi är helt enkelt inregnade. Hoppas det ger sig hyfsat snart för är fett hungrig..

Men bra för er för då kan jag passa på att skriva om min dag som har vart himla bra! Hade min första dag på praktiken och nu känns allt mycket bättre. Organisationen som jag ska vara på heter EcoPro och verkar grym. De håller på med bistånd, utveckling och hållbarhet med ett stort fokus på sanitet. Fick vara med på två informationsmöten och projekten de driver verkar superspännande! Kommer lära mig massor här, framförallt typ allt som går att veta om bajs och toalettsystem, och även om det är oklart exakt vad jag ska hålla på med så känns det som att det kommer vara vettiga och roliga uppgifter.

Hade hoppats att regnet skulle ha slutat nu när jag skrivit klart. Men icke. Har dock inte så mycket mer att säga än att jag nyss blev attackerad av en enorm äcklig skalbagge. Gaah krypen har liksom ingenstans att flyga när det regnar så då flyger de på oss istället. Vidrigt. Har inte heller tagit så mycket bilder de sista dagarna så här kommer en från innan monsumsäsongens början: Puss!