Hejhej!

Idag kändes det som en tvättäkta novemberdag. Frös för första gången sen jag kom till Indien på grund av att åkte i monsunregn till jobbet och vart blöt och fuktig hela dagen (kan vi alla be en gemensam bön för att jag inte drar på mig urinvägsinfektion, skulle inte palla). Här menar befolkningen att det är “vinter”, folk har seriöst fleecetröja på sig, men det är precis lagom temperatur tycker jag, säkert runt 30 grader, skulle bara vara skönt att slippa regnet.

Annars är det bra faktiskt, börjar anpassa mig till livet här i Auroville. Går på yoga varje måndag och hatar det. Är så jäkla stel och läraren säger bara raaaka knäään och det gör ont och jag känner mig sjukt oböjbar. Men ska gå nu en gång i veckan så får vi se om det sker någon förvandling i den forna fotbollskroppen under fyra månader. Har även börjat på pilates och det gillar jag, inte lika viktigt med spikraka knän.

Aktiviteter som jag testat på och antagligen inte kommer återvända till:

1. Ohm-kör. Förra veckan följde jag med Lovisa på en Ohm kör. Där satt alla i ring och sjöng “Aaaahhuuuummmm” med slutna ögon. I mitten stod en gammal gosse och predikade om “the mother” och om att uppnå the divine genom detta heliga ord och blablabla.. Sången var fin och stämningsfull, men för mycket oh holy mother price the lord för min del. Typiskt exempel på knäppheten i denna lilla by. Om jag börjar babbla för mycket om the mother och räddningen typ får ni komma och hämta mig, då har det gått för långt.

2. Astrologiworkshop. I helgen var vi på en astrologiworkshop och jag var så taggad innan för tycker ändå att det är lite kul med element och stjärntecken och så. Hade väl hoppas på att lära mig ett och annat om mig själv samt tyda era framtider i stjärnorna typ. Men icke. Astrologi var jättesvårt och superkomplicerat och lärde mig ungefär inget av ovanstående utan mest om hur planeterna snurrar. Plus sjukt mycket annan information men fattad inte riktigt allt. Får se om jag pallar ge det ett nytt försök eller om jag bara lägger astrologikarriären på hyllan på en gång..

Det finns iallafall massor utav grejer att prova på, det är kul! Näst på listan står Tamil-lektioner (lokalspråket) samt trädklättring! Återkommer med recensioner.

Men ja livet rullar på! Hur mår ni? Jag har (HÖR OCH HÄPNA) typ vant mig vid alla kryp nu (okej liite ljug för flyttade just in till mitt trygga rum från köket pga massiv luftkrypattack) Men ändå, har tex blivit polers med myrorna i mitt rum, vi samsas sida vid sida med regeln att så länge min säng är endast min får alla leva.

Okej, klart slut! Puss!