Hej!

Nu om ca en timme ska jag sätta mig i en bil och åka några timmar åt okänt vädersträck (har verkligen dålig koll på vart jag reser i detta land) och hälsa på en man som heter Clement och driver lite olika hållbara och sociala projekt. Ska hänga där hela veckan och “involvera” mig är tanken. Får tyvärr åka själv då min praktikant kollega Clara har blivit sjuk. Men det ska väl inte vara några problem.

I fredags var vi för övrigt i Chennai med en arbetsgrupp från praktiken. Vi ska starta upp ett nytt projekt för att stärka kvinnors ekonomi. Det går ut på att kvinnor får nya spisar som kan producera träkol medan de lagar mat som de sedan kan sälja och tjäna lite pengar på. Känns superspännande att vara med från början, och studier visar att biståndsprojekt med kvinnor är det som går bäst, så hoppas att detta blir bättre än soporna!

Hoppas ni också mår bra! Hörs om en vecka, puss!Lovisa och jag igår. Vi åkte in till Pondicherry och shoppade lite, var verkligen i behov av byxor, så himla skönt att slippa gå med rumpan bar! 😉